Vraag-Antwoord via DialogFlow

We creëren op basis van de wensen van jouw gebruiker een speciaal ontworpen Voice-app via DialogFlow of Alexa Skills kit. Deze services zijn bij uitstek geschikt voor simpele vraag-antwoord dialogen waarbij geen personalisatie of emotionele beslissingen gemaakt worden voor complexe producten of diensten.

 • Eenvoudige implementatie
 • Handmatige invoer
 • Simpele conversaties
 • Single channel

Dialoog via Conversation Platform

We creëren een speciaal voor jou ontworpen Voice App, we personaliseren de dialoog op basis van de wensen van jouw gebruiker, we optimaliseren de flow van de gesprekken en we bewaren en analyseren alle data in ons volledig geïntegreerde Conversation Platform.

 • Dynamisch
 • Building blocks
 • Personaliseren
 • Multi channel
Mocht de gewenste conversatie met je eindklant ingewikkelder zijn dan alleen vraag antwoord, dan komt ons Conversation Platform om de hoek kijken.
 • Het voordeel van dit platform is dat we gebruik maken van DialogFlow en Alexa, maar dankzij onze technologie de mogelijkheid hebben deze dialogen verder te ontwikkelen.
 • In tegenstelling tot het gebruik van DialogFlow, kan het Conversation Platform eerdere gesprekken en data uit andere platformen (CRM, Productdatabase) gebruiken om de dialoog te personaliseren. Daarnaast is de volgorde waarop de dialoog wordt gevoerd niet ‘set in stone’ en zijn wij daardoor in staat een realistischere en persoonlijkere dialogen te voeren.
 • Tenslotte kunnen wij door A/B testing en CRO de ervaring van de eindklant verbeteren.

Ons intake proces

Tijdens de intake bepalen we samen de doelstellingen van de conversatie en checken we welke data er reeds beschikbaar is. Op basis van deze data kunnen we vervolgens bepalen welke interacties van belang zijn voor de dialoog met jouw klant.

Platform bepalen

Op basis van de uitkomsten van de intake bepalen we samen welke service van Conversation Wizards het beste aansluit bij jouw behoefte. Kiezen we voor de geautomatiseerde service van DialogFlow of volledige integratie met ons Conversation Platform?

Gespreksflow & Tone of Voice

Iedere dialoog tussen bedrijf en klant is uniek, voice en chat is hierbij geen uitzondering. Daarom zoeken we samen naar de juiste tone of voice in de gesprekken. We spelen, op basis van jouw gekoppelde data, in op het unieke karakter van jouw conversatie en passen de building blocks aan om zo een gepersonaliseerde conversatie te kunnen voeren.

Live gang

Als alles gereed is kunnen we van start! We rollen alle gecreëerde dialogen uit en gaan over van planning op realisatie.

Gebruik realiseren

Nu de dialogen beschikbaar zijn dienen we er samen voor te zorgen dat de klant weet dat hij met je interacteren. Met onze ruime ervaring in het creëren van online awareness en activatie, zijn wij in staat optimale zichtbaar voor jou te genereren. We stellen digitale mediastrategie op en rollen deze uit voor de lancering van jouw conversatie.

Dashboard & Optimalisatie

Nu de conversatie live staat en de dialogen worden gevoerd kunnen we de resultaten analyseren en de flow van jouw gesprekken optimaliseren. Dit is een voortdurend proces waarmee de beleving van jouw gebruikers constant wordt verbeterd.

Klaar om aan de slag te gaan?

Ontdek wat Conversation Wizards voor jou kan betekenen