Conversation Wizards

Conversation Wizards is een samenwerking tussen Addurance en de Movements Group. Met de kennis over consumentengedrag, online marketing en media van Addurance en de technische knowhow en innovatie van de Movements Group, brengen wij het beste van twee werelden samen. De gezamenlijke liefde voor innovatie en nieuwe technieken bewoog ons richting Voice Marketing en hier hebben wij onze krachten hebben gebundeld.

Marketing

Met onze jarenlange ervaring in de digitale marketing kennen wij het medialandschap op ons duimpje en weten we precies hoe we aan de hand van gedefinieerde doelstellingen en doelgroepen jouw customer journey kunnen vormgeven. We creëren een dialoog die perfect aansluit bij de wensen van jouw gebruiker.

Techniek

Wij hebben een team van ervaren innovatie specialisten, programmeurs, database specialisten en UI-experts. Zo hebben onze specialisten onder anderen EV-box (innovatie in elektrisch opladen), online platforms voor ouderen (app & applicatie), en smart homes ontwikkeld. Van platform-creatie, hardware naar app ontwikkeling, we’ve done it all.

Psychologie

Wij hebben niet alleen kennis van media en digitale techniek, maar dankzij onze achtergrond in marketing ook van de consumenten en haar wensen. Door middel van een goed uitgedachte strategie bereiken wij jouw gebruiker op doeltreffende wijze en creëren we een platform voor een wederzijdse dialoog.

Klaar om aan de slag te gaan?

Ontdek wat Conversation Wizards voor jou kan betekenen